Könnyed menütervezés – Ajándékutalvány

12999 Ft

Ajándékot keresel anyák napjára, születésnapra, névnapra vagy más különleges alkalomra? A Könnyen menütervezés ajándékutalvány a tökéletes élményajándék minden elfoglalt nőknek.
Az utalványon lévő kuponkód a vásárlástól számított 12 hónapig váltható be.
Kategória:

Leírás

Szeretnéd megajándékozni a szeretted anyák napja, születésnap, névnap vagy más különleges alkalomból vagy csak úgy, minden ok nélkül? Ajándékozd meg a Könnyed menütervezés online programmal, ajándékutalvány formájában!
A program segítségével megtanulhatja a menütervezés minden lépését. A tananyag érhetően, egyszerűen avat be minden tudnivalóba a menütervezéssel kapcsolatban. Részletesen bemutatja a tervezés előtti teendőket, a tervezés lépéseit és szóba kerül az is, hogyan lehet ellenőrizni, egy menüterv működik-e, illetve ha nem, akkor hogyan lehet a hibát megtalálni.

Hogyan lehet az ajándékutalványt felhasználni?

A program egy zárt oldalon található, melyhez egyedi felhasználónévvel és jelszóval lehet hozzáférni.
Az utalványon egy egyedi kód lesz feltüntetve, minden utalványon más kód szerepel. A megajándékozott a Könnyed menütervezés online programot a kosárba helyezi és a kuponkódhoz beírja az egyedi kódot. A
rendszer pedig automatikusan levonja a program értékét.
Ezt követően a rendszer egy emailt küld ki a belépéshez szükséges tudnivalókkal, ahol meg kell adni a programban részt vevő személy email címét.
A kupont a vásárló (ajándékozó) is beválthatja, ebben az esetben a megrendelést visszaigazoló emailban leírtakat követve a megajándékozni kívánt személy email címét kell megadni.

Fontos tudnivalók:

Az ajándékkártya a megvásárlás napjától 12 hónapig, tetszőleg időpontban váltható be. A programot akkor kezdi el a megajándékozott, amikor neki a legmegfelelőbb. Nem kötelező a kupon kiállítását követően azonnal elkezdeni. A program többször is elvégezhető és bármikor félbe hagyható, majd újra kezdhető.

 

Az utalvány csak egyszer használható fel és készpénzre nem beváltható. 
Az ajándékutalvány e-mailben kerül kiküldésre. (Fontos, nem a megrendelést visszaigazoló emailben kerül megküldésre, hogyan külön emailben küldöm ki.)
Az utalvány PDF formátumban letölthető és nyomtatható akár vastagabb papírra is.
Az esetleges árváltozás nem befolyásolja a kupon beváltásának lehetőségét. Az ajándékutalványon szereplő kupon akkor is beváltható a különbözet megfizetése nélkül, ha a program ára változna.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Könnyed menütervezés – Ajándékutalvány” értékelése elsőként