Akció!

Könnyed menütervezés online program

Original price was: 9999 Ft.Current price is: 8999 Ft.

Egy online program a gyors és egyszerű menütervezésért, érthetően, lépésről lépésre.
A tanfolyam neked szól, ha:
  • tudod, hogy menüt kellene tervezned, de hiányzik hozzá a motiváció, ezért folyamatosan csak tologatod a tervezést, mindig találsz kifogást, hogy mi miért éppen most nem tudod elkezdeni a menütervezést.
  • megtervezed néhány napra a menüt, aztán valahogy elfogy a lelkesedésed.
  • szoktál menüt tervezni, de nem működik a kész menüterv. Valami hiányzik belőle, valami nem működik, de nem tudod, micsoda.
  • megtervezed a menüt, de olyan problémákkal kell megküzdened, minthogy nincs egy-egy hozzávaló a boltban, ami pont kellene a tervezett ételhez. Vagy túl sok étel megmarad minden étkezés után. Esetleg pont az ellenkezője, kevés lesz az elkészített étel.
  • nem akarsz újra és újra hosszú időt szánni a tervezésre.
Kategória:

Leírás

A menütervezés egy apró lépés, ami nagy változásokat indíthat el az életedben. Mégis sokan halogatják az első lépés megtételét, mert túl nehéznek tűnik. Vagy már megtettek néhányat, de nem hozták azokat az eredményeket, melyeket reméltek.
A könnyed menütervezés online programban lépésről lépésre együtt megyünk végig a menütervezés összes lépésén. Részletesen beszélek arról, melyik lépésre miért van szükség és mi történik, ha azt a lépést kihagyod.
A program 15 leckéből és a hozzá kapcsolódó feladatokból áll.
A leckék 3 témakört dolgoznak fel. Az online program 3 részből áll:
* Az első rész a motivációval, célokkal és a korábbi kudarcokkal kapcsolatos érzésekről szól. Átbeszéljük, miért nem tudtad magad eddig rászánni a menütervezésre. Ha pedig terveztél már menüt, de nem volt az igazi, mik azok a lépések, melyeket nem szabad a tervezés előtt kihagyni.
* A második rész a tervezés. Végig vesszük, hogy mikor milyen időtávra érdemes tervezni és milyen információkat tüntess fel a menütervben. Egyáltalán hogyan tervezd meg a menüt, mert az üres lap felett ülve gyakran semmi sem ugrik be az embernek.
* A harmadik rész a menütervezés során elkövetett hibákra mutat rá és azokra ad megoldást. Megmutatom, hogy mit tegyél, hogy a megtervezett menüsor mégsem működik vagy nem hozzák azt az eredményt, amit szeretnél.
A leckék hétköznap reggel érkeznek. Ezek tudásanyagok és feladatok együtt. Szombaton reggel egy összefoglaló érkezik a heti feladatokból, mert könnyen előfordulhat, hogy csak akkor van időd foglalkozni vele.
A leckék ünneptől, szabadságtól függetlenül mindig hétköznap reggel érkeznek, a feladatokat összefoglaló email pedig mindig szombaton reggel érkezik.
A 15 leckét feldolgozva és a feladatokat elvégezve képes leszel pillanatok alatt összerakni egy számodra megfelelő és jól működő menütervet.

 

Fontos!

Nem fizikai termék, a leckéket egy online, zárt tanfolyami felületen érheted el. A tanfolyam mindig hétfőn indul, függetlenül a megrendelés napjától!
Az összeg beérkezését követően emailben küldöm el a fiókod létrehozásához szükséges linket. Ott meg kell adnod az általad választott felhasználónevet és jelszót.
Kérlek, a befizetést visszaigazoló levél (Tárgya: A rendelés befejeződött!) mellékletét mindenképp nyisd meg!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Könnyed menütervezés online program” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük