Barion Pixel

Egy kicsi ebből, egy kicsi abból

Az élelmiszer-pazarlás leggyakoribb oka, hogy egy-egy alapanyagból vagy ételből csak egy kevés mennyiség marad, amivel nem igazán tudunk mit kezdeni. Lehet, hogy egy étkezéshez vagy egy ételhez már nem elegendő, ezért ezeket a kis maradékokat hajlamosak vagyunk kidobni. Azonban könnyen fel lehet használni és ínycsiklandó ételeket készíthetünk belőlük.

A kép forrása: www.pixabay.com

Ne tárold sokáig a hűtőszekrényben!

Gyakran megesik, hogy nem a megmaradt alapanyag vagy étel mennyiségével van a gond, hanem egész egyszerűen csak elfeledkezünk róla. Betesszük a hűtőszekrénybe és elfelejtjük időben felhasználni. A gyorsan romló hús néhány nap alatt tönkre mehet a hűtőben, de a tejtermékek sem mindig állnak el hetekig. Ahogy néhány zöldség és gyümölcs sem bírja jól a tárolást.

Iratkozz fel az INGYENES hírlevélsorozatra és fedezd fel az egyszerű és hatékony menütervezés világát!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A könnyed menütervezés egy online tananyag, melyben lépésről lépésre
együtt végigmegyünk a menütervezés összes lépésén.

A részletekért kattints ide!