Barion Pixel

Menütervezési mankó – a sikeres menütervezésért!

Egy letöltető tananyag, benne a menütervezést megelőző feladatokkal,
a menütervezés lépéseivel és a tervezést követő teendőkkel. 

Mire ad megoldást a menütervezési mankó?

Neked is mindennapos probléma, hogy kitaláld, mit főzz aznap? Nap, mint nap gondolkodni kell rajta, hogy mit főzz, és ez nagyon kimerítő és idegőrlő! A menütervezési mankó leveszi a válladról ezt a terhet. A segítségével képes leszel egy hónapra előre megtervezni a menüt, hogy akár hetekig ne kelljen a „Mit főzzek ma?” kérdéssel foglalkoznod.

menütervezés

A leggyakrabban ugyanazok az ételek jutnak csak az eszedbe, amit biztos mindenki megeszik, gyorsan elkészül, de már unjátok. Szeretnéd, ha a családod változatosabban étkezne. A menütervezési mankó segítségével sokkal változatosabban, egészségesebben tudtok étkezni.

Megkérdezed a családod, mit ennének, de csak olyan válaszokat kapsz, mint „nekem mindegy”, „nem tudom, mi van otthon”, „valamit”, „bármit”. Aztán amikor elkészítesz valamit, akkor rögtön jön, hogy miért azt készítetted el.

Nem lesz több veszekedés, sértődés, mert mindenki tudja, milyen ételt fogtok aznap enni.

A menütervezési mankó segítségével nem csak gyorsabban végzel majd a vásárlással, hanem még több pénzt spórolhatsz meg. Sok felesleges kiadást elkerülhetsz és az egyes ételeknél esetleg megmaradó alapanyagokat is jobban tudod hasznosítani.

A menütervezésnek köszönhetően és azt megelőző, illetve követő lépések betartásával rengeteg időd felszabadulhat, amit magadra (is) fordíthatsz. 

Sokkal kevesebbé lesz stresszes az életed. Nem kell munka után kapkodnod, boltba rohanod, otthon fáradtan vitatkozni a családdal, hogy miért éppen azt főzted.

Mit tartalmaz a menütervezési mankó?

A menütervezési mankó a menütervezés legfontosabb lépéseit összefoglaló tananyag. A tananyag 23 oldalon, tömören és egyértelműen végigvezet az összes lépésen.

Egy új szemléletmódot mutatok be, melynek köszönhetően ezentúl másként fogsz a menütervezésre tekinteni!

A tananyagban nem csak a menü kitalálásáról írtam, hanem azokról a lépésekről, melyeket célszerű a menütervezés előtt elvégezni. Ezek olyan lépések, melyeket sokan elfelejtenek. Pedig ezeknek köszönhetően nem csak gyorsabban végzel majd a tervezéssel, hanem több pénzt spórolhatsz meg

Megmutatom, milyen teendőid vannak még a tervezést követően, melyekkel a következő menütervezést teheted még könnyebbé.

Sokkal kevesebbé lesz stresszes az életed. Nem kell munka után kapkodnod, boltba rohanod, otthon fáradtan vitatkozni a családdal, hogy miért éppen azt főzted.

Mivel segítem még a tervezést?

A Menütervezési mankó tananyag mellé kapsz még:

+ menütervezéshez sablont, hogy egyben átlásd a havi menüt.

+ alapanyag-nyilvántartó mintákat, hogy a menütervezés előtt tisztában legyél azzal, melyik alapanyagokat használd fel elsőként.

+ bevásárlólista mintákat , melyeket a bevásárlási szokásaidhoz igazítva tudsz használni, attól függően, hogy milyen gyakran jársz vásárolni.

 + menütervezést könnyítő étellistát, több száz étellel, hogy könnyebben kitalálhass egy változatosabb étrendet.

+ csekklistát a főbb lépésekről, hogy könnyebben tudd követni a teendőket, ne kelljen a menütervezési mankóban keresgetned a lépéseket.

Miért tudok neked segíteni?

Dolgozó nő és egyben kisgyermekes édesanya is vagyok, aki nagyon jól tudja, hogy mennyire értékes az időnk. Ha pedig nem jól osztjuk be, nagyon gyorsan „kifolyik” a kezeink közül.

2014-ben kezdtem el ételeket előre megfőzni és lefagyasztani. Ahhoz, hogy egy hónapra előre meg tudjak főzni, alapos tervezésre van szükség.

Mindig pontosan tudnom kell, hogy mikor mit eszünk, milyen ételeket kell elkészítenem, megfőznöm (és lefagyasztanom). Minden alapanyagnak, hozzávalónak ott kell lennie a főzésre, a megfelelő mennyiségben. 

A menütervezési mankó a havi egy főzés tanfolyam egy része, mely az ételek fagyasztására nem tér ki.  Segítségével te is könnyedén meg tudod tervezni a menüt.

Kinek való?

A menütervezési mankó neked való, ha

  • nem szeretnéd nap mint nap feltenni a kérdést „Mit főzzek ma?„,
  • nem akarsz naponta boltba menni, sorban állni,
  • szeretnéd előre eltervezni a napi menüt, nem pedig aznap gyorsan kitalálni,
  • változatosabban szeretnél főzni,
  • rosszul vagy a boltokban kapható készételek összetevőit nézve,
  • spórolni szeretnél, mert mindig túl sok pénzt költesz el a mindennapos vásárlások során.

Kinek nem való?

A menütervezési mankó nem neked való, ha

  • mindig könnyen kitalálod, mit főzz, soha nem kell agyalnod rajta,
  • mindent fejben tudsz tartani,
  • nem zavar a mindennapos boltba járkálás, sorban állás.

Ha gyakran álldogálsz tanácstalanul a konyhában vagy az üzletben, mert nem tudod, mit főzz, akkor kérd a mankódat és szabadulj meg a tehertől!

Menütervezési mankó letöltető tananyag

+ havi menütervező sablon

+ alapanyag-nyilvántartó minták

+ bevásárlólista minták

 + menütervezést könnyítő étellista

+ menütervező csekklista

Mennyibe kerül?

5.999 Ft

Mi történik vásárlás után?

A tananyag árát megrendelést követően bankkártyával vagy átutalással tudod rendezni. Az összeg beérkezését követően azonnal hozzáférést kapsz a tananyaghoz, melyet emailben küldök el neked. 

A könnyed menütervezés egy online tananyag, melyben lépésről lépésre
együtt végigmegyünk a menütervezés összes lépésén.

A részletekért kattints ide!