Barion Pixel

Elfelejtetted a jelszavad?

Semmi gond! Ezen az oldalon tudsz újat igényelni. Add meg az email címed, nyomj rá a „új jelszó” gombra és máris küldünk egy újat a számodra!

Ha az új jelszó 10 percen belül nem érkezik meg, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot ide kattintva, vagy írj emailt a hello@menutervezes.hu címre.

Abban az esetben, ha új felhasználói fiókot hoztál létre, meg kell várnod, hogy a fiókod aktív legyen. Erről email üzenetet is fogsz kapni. Amíg ez nem történik meg, nem tudsz belépni a regisztrációkor megadott jelszóval sem!

Az új jelszót a rendszer automatikusan generálja a számodra, majd a megadott email címre el is küldi. Amennyiben új jelszót kértél, a régi már nem lesz használható. Akkor sem, ha időközben eszedbe jutott a jelszavad vagy megtaláltad a lapot, ahova felírtad.

Az új jelszavad egészen addig érvényes marad, amíg nem módosítod, nem csak egy alkalommal tudsz vele belépni az oldalra. Ha módosítani szeretnéd, mert nehezen megjegyezhető, akkor azt a profil oldalra lépve megteheted. (A profil oldalt ide kattintva éred el.) A jelszó módosításhoz az új, választott jelszavad kétszer be kell írnod, majd el kell mentened a változtatást. Onnantól már az új jelszavad lesz az érvényes, csak azzal tudsz belépni.

Ezen a felületen új jelszó kérésre korlátlan alkalommal van lehetőséged.

Ha az email címed hibásan írnád be, a rendszer ezt hibaüzenettel fogja jelezni. Ebben az esetben a bal felső sarokban a „Nem található felhasználó ezzel az email címmel.” hibaüzenet fog megjelenni. Alatta pedig az általad begépelt email cím. Ott ellenőrizni tudod, valóban jót gépeltél-e be.

Az oldalon szereplő kép forrása: www.bitport.hu

A könnyed menütervezés egy online tananyag, melyben lépésről lépésre
együtt végigmegyünk a menütervezés összes lépésén.

A részletekért kattints ide!