Barion Pixel

A nyomtatható menütervezőket az alábbi oldalról, a „Letöltéshez kattints ide” gombra kattintva tudod letölteni. Válaszd ki amelyik tetszik vagy akár mindegyiket.

A menütervező használata

A menütervezőt nyomtatás után egyszerűen töltsd ki. Ha többször is szeretnéd felhasználni, belehelyezheted egy genotherm-be, melyre alkohol filccel tudod ráírni a menütervet. Amikor pedig már nem aktuális a menüterv egyszerűen csak töröld le a feliratokat és tervezd meg a következő menüt. Így a menütervező sablont elegendő csak egyszer kinyomtatni.

A lap tetejére írd fel a hetet vagy hónapot, melyet meg szeretnél tervezni. (Például 2022. 10. 17.- 2022. 10. 23. vagy 2022. október hónap.)

A menütervezők linkjei

A heti menütervezőn egy egész heti menüt tudsz megtervezni, melyen egyszerre látod a hét összes napját. Egy napra három főétkezést és egy egyéb étkezést tudsz beírni.

Nyomtatható heti menütervező

A havi menütervezőn egy egész hónapnyi menüt tudsz megtervezni. Egyszerre látod a hónap összes napját megkönnyítve így a változatosabb menüterv kialakítását.

A jegyzet részhez pedig írhatod a fontos dolgokat, melyeket nem szeretnél elfelejteni. Például hogy elfogyott valamilyen hozzávaló vagy éppen egy fontos eseményt tudsz így is jelölni.

Nyomtatható havi menütervező

Jó menütervezést kívánok!

Könnyed menütervezés online program

Nem boldogulsz egyedül a menütervezéssel?

A Könnyed menütervezés online program neked készült! A program 3 hetes és ez idő alatt 15 leckében mutatom be a menütervezés előtti és utáni teendőket, illetve magát a menütervezést.

Segítségre van szükségem a tervezéshez!

canva