Barion Pixel

Mi a francot főzzek ma?” 

Felejtsd el örökre ezt az idegesítő kérdést! Mostantól az idegesség helyett csak a sikerélményeket kóstolod meg!

Neked is ismerős az a helyzet, amikor kétségbeesetten nyitogatod a hűtőszekrényt, reménykedve, hogy az otthon található alapanyagokból valamilyen ételt tudsz készíteni anélkül, hogy boltba kellene menned? 

Esetleg ácsorogtál már tanácstalanul a bolt közepén miközben próbáltad kitalálni, mi az az étel ami gyorsan elkészül és mi hiányzik még hozzá a kosaradból?

Erre van szükséged ha:

– az állandó időhiánnyal küzdesz és nem tudsz időt szakítani a menütervezésre vagy nem akarsz újra és újra hosszú időt szánni a tervezésre.

félsz attól, hogy nem vagy elég kreatív. Úgy érzed nincs ötleted arra, mikor mit főzz, netán túl bonyolult feladatnak tűnik menüt tervezni.

halogatod a menütervezést, mert úgy érzed, nem mozogsz elég otthonosan a konyhában. Félsz az új vagy bonyolult receptektől.

szoktál menüt tervezni, azonban nem működik a kész menüterv. Valami hiányzik belőle, de nem tudsz rájönni, hogy mi a hiba vele. 

szeretnél változatosabban, egészségesebben étkezni, de úgy gondolod, az rengeteg plusz feladattal jár együtt. 

úgy érzed, a menütervezés korlátoz téged. Elveszi a választás lehetőségét, hogy eldöntsd mit szeretnél enni.

– a mindennapi feladatok vagy a finnyás gyerekek miatt gyakran ugyanazt a típusú ételt készíted el.

a hozzávalók kiválasztása, a mennyiségek összeírása és a bevásárlás nagy kihívást jelent a számodra.

a gyorséttermek és menürendelés kényelme miatt ezeket a drágább lehetőségeket választod. Viszont most már spórolni szeretnél. 

Az étel kitalálása, az alapanyagok beszerzése és az étel elkészítése egy szinte megszakítás nélküli feladat. Alig ér véget egy étkezés, hamarosan jön a következő és kezdődik minden elölről. Folyamatosan stresszes az életed a napi étkezésekkel kapcsolatos döntések miatt. Így is állandó időhiánnyal küzdesz és már nincs időd egy változatosabb és egészségesebb az étrend kialakítására. Gyötör a lelkiismeret, amiért nem tudsz a tervezés hiánya miatt pénzt spórolni.

Úgy érzed, hogy egy ördögi körbe kerültél, amiből nem találod a kiutat. 

A menü megtervezése a Könnyed menütervezés online programmal szinte gyerekjáték!

Mit nyerhetsz a menütervezéssel?

– több időd lesz magadra és a szeretteidre,

– nyugodtabb és összeszedettebb leszel,

– kevesebb időt kell a konyhában töltened,

– leegyszerűsítheted az életed,

– pénzt spórolhatsz,

– változatosabbá teheted az étkezéseket,

– ritkábban kell boltba menned,

lehetőséget teremthetsz új receptek kipróbálására.

Képzeld el milyen lenne az életed, ha nem kellene napi szinten azon gondolkodnod, mit is főzz. Megszűnne a folyamatos stressz és több időd maradna más fontos dolgokra, mint például pihenésre, személyes fejlődésre vagy közös időtöltésre a családdal és barátokkal. Az étkezéseid megtervezése lehetővé tenné számodra, hogy könnyedén élvezhesd az élet más területeit anélkül, hogy folyamatosan az ételkészítésre kellene gondolnod.

Ez maga lenne a 100%-os lelki béke!

Mi az a Könnyed menütervezés online program?

A könnyed menütervezés egy online tananyag, melyben lépésről lépésre együtt végigmegyünk a menütervezés összes lépésén.

Egy térkép, mely kiutat mutat neked a mindennapi ötletelés stresszes világából, megszüntetve a folyamatos Mit főzzek ma? kérdést.

Az úton megismerheted azt a tudást, amivel a magabiztosan és könnyedén tudod a menüt megtervezni. Szó lesz azokról a teendőkről is, amikről nem is gondoltad volna, hogy mennyit számítanak. Részletesen beszélek arról, melyik lépésre miért van szükség és mi történik, ha azt a lépést kihagyod.

A program 15 leckéből és a hozzá kapcsolódó feladatokból áll. 

A leckék 3 témakört dolgoznak fel.

I. rész

A motivációval, célokkal és a korábbi kudarcokkal kapcsolatos érzésekről szól. Átbeszéljük, miért nem tudtad magad eddig rászánni a menütervezésre. Ha pedig terveztél már menüt, de nem volt az igazi, mik azok a lépések, melyeket nem szabad a tervezés előtt kihagyni.

II. rész

Ezután következik maga a tervezés. Végig vesszük, hogy mikor milyen időtávra érdemes tervezni és milyen információkat tüntess fel a menütervben. Egyáltalán hogyan tervezd meg a menüt, mert az üres lap felett ülve gyakran semmi sem ugrik be az embernek.

III. rész

A menütervezés során elkövetett hibákra mutat rá és azokra ad megoldást. Megmutatom, hogy mit tegyél, hogy a megtervezett menüsor mégsem működik vagy nem hozzák azt az eredményt, amit szeretnél.

A leckék hétköznap reggel érkeznek emailben. Ezek tudásanyagok és feladatok együtt. Szombaton reggel egy összefoglaló érkezik a heti feladatokból, mert könnyen előfordulhat, hogy csak akkor van időd foglalkozni vele.
A leckék ünneptől, szabadságtól függetlenül mindig hétköznap reggel érkeznek, a feladatokat összefoglaló email pedig mindig szombaton reggel érkezik.

A 15 leckét feldolgozva és a feladatokat elvégezve képes leszel pillanatok alatt összerakni egy számodra megfelelő és jól működő menütervet.

Kinek való a Könnyed menütervezés online program?

Aki nehezen talál időt az étkezései összeállítására

Aki szeretne pénzt megtakarítani és elkerülni a felesleges kiadásokat

Aki egészségesebb életmódra törekszik, tudatosabban akarja összeállítani az étkezéseit

Aki már többször megpróbált menüt tervezni, de nem sikerült a menüt jól megterveznie

Aki miután megvesz egy tanfolyamot, gyakran nem olvassa el, nem nézi meg, ezért jól jön neki rendszeresen egy emlékeztető róla

Kinek nem való a Könnyed menütervezés online program?

Aki nem akar az étkezései megtervezésébe munkát beletenni, elégedett azzal a helyzettel, melyben jelenleg is van

Akinek nem okoz gondot, ha minden nap több órát elvesz a napjaiból a vásárlás és a főzés 

Aki még soha nem hibázott a menütervezés során. Mindig sikeresen megtervezte a menüt és az jól működött is nála.

Aki szeret a konyhában kísérletezni, folyamatosan új recepteket kipróbálni. Élvezi, ha ki kell találnia, hogy a hűtőben található alapanyagokból mit tud készíteni.

Mennyibe kerül a Könnyed menütervezés online program?

9999 Ft

8999 Ft

A program a regisztrációd utáni hétfőn indul!

Gyakori kérdések a Könnyed menütervezés online programról

A legtöbb menütervező tananyag csak a menütervezés menetével foglalkozik. Azonban jól tudjuk, az ördög a részletekben rejlik. Ez a tananyag a menütervezés előtti teendőket is végigveszi, megmutatja melyek azok az apró kis részletek melyeket kihagyva csalódás érhet. Továbbá szó esik arról is, ha sikerül a menütervezés, de nem működik, akkor hogyan találd meg a kész menütervben a hibát.

A tananyagot sem egyszerre kapod meg, hogy legyen időd minden feladatot elvégezni. 

Az új leckékről napi szinten értesítést kapsz. Szeretném, ha ez nem csak egy újabb megvásárolt tananyag lenne, hanem tényleg megtanuld a menütervezés minden részletét.

A programhoz bármikor csatlakozhatsz. Az első lecke mindig a regisztrációd követő hétfőn érkezik. Ezt kérlek vedd figyelembe a rendelés leadásakor! Javaslom legkésőbb vasárnap délig add le a rendelésed, hogy a következő hétfőn már részt tudj venni a programban.

A vásárlást és fizetést követően visszaigazoló emailt kapsz, melyben megtalálható a regisztrációs oldal elérhetősége. Itt meg kell adnod az általad választott felhasználónevet és jelszót. Ezt követően manuálisan kerülnek ellenőrzésre az adataid. Ez néhány órát vesz igénybe. 

A program csak azt követően indul, miután a regisztrációs folyamat befejeződött vagyis az adataid ellenőrzése megtörtént!

A leckéket az oldalon, felhasználónév és jelszó segítségével éred el. Minden reggel érkezni fog egy email, melyben megtalálható az aktuális lecke linkje. Így biztos nem fogsz elfeledkezni a tanfolyamról. 

A leckékhez korlátlan ideig hozzáférsz, bármikor újra elolvashatod őket.

A tananyagot korlátlan ideig eléred. Ha valamilyen oknál fogva lemaradnál, később onnan folytathatod, ahol félbe kellett hagynod. Vagy dönthetsz úgy is, hogy teljesen elölről kezded el. 

A leckéket úgy alakítottam ki, hogy rövidek, érthetőek, könnyen emészthetőek legyenek. A feladatokat pedig egyszerűen el tud végezni. 

Nem! A menütervezés az első alkalmakkor ijesztőnek, nagy feladatnak tűnik, ezért a tananyagot több leckére bontottam. Így naponta csak kevés időt és energiát igényel tőled.

Igen biztonságos, akárcsak a bolti bankkártyás vásárlás.

A fizetés a Barion rendszerén keresztül történik. 

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelést követően átirányítást kapsz a bank biztonságos fizetést garantáló oldalára. A bankkártya adataidat rajtad kívül nem fogja senki látni, nekem sem kell megadnod őket. A fizetést követően néhány percen belül emailben is visszaigazolást kapsz a sikeres trankcióról.

Igen, természetesen semmi akadálya!

Igen! Ebben az esetben kérlek a megrendeléskor add meg a céges adataidat (cégnév, adószám stb.), melyek feltüntetésre kerülnek a számlára. 

Ha menet közben úgy döntesz, hogy mégsem neked való ez a program, az első lecke kiküldésétől kezdve 7 napig jelezheted nekem. Írj egy emailt a hello@menutervezes.hu címre és visszautalom neked a teljes tananyag vételárát.

A képek forrása: www.pixabay.com